Wednesday, November 17, 2010

Opick: Rapuh lagu yang menyentuh jiwa

Frankly speaking, I've never knew artis bernama Opick dari Indonesia ni. Tetiba je bila tengok telemovie Sebening Keringat, ade lagu Rapuh nyanyian Opick yang sangat syahdu ye. Banyak kali dorang masukkan lagu tu dalam part2 telemovie tu, terus I curious sangat nak tau sape yang nyanyi lagu tu. 

Sanggup tunggu sampai kul 12 tengah malam (telemovie tu habis), semata-mata nak tau sape nyanyi..hehehe semangat okay. To those yang tak tau lagu ni, sila dengar di sini siap dengan lirik lagi. Syahdu okay~




4 comments:

Anonymous said...

btul..i pun teruja nk tau sape yg nyanyi lgu ni...best sgt..tq sbb i xsmpat nk tgk td..

purplelurve said...

best kan! lepas ni nak cari lagu2 dari opick ni plak...hehehe

palsu bagen said...

nice...

bisa share lagu lain maybe adele @someone like you or gotye feat kimbra or akeboshi @wind
pokoknya lagu yang sekiranya dibuat dengan penuh emosi baik itu emosi kesedihan atau semangat :D nice nice salam kenal

purplelurve said...

Wah kamu pun suka lagu Adele & Gotye? Yup lagu2 dorang mmg sedap...:)

Share It